X

Fitness

Bij VALK Fit & Wellness kan je terecht om aan jezelf te werken, aan je dagelijkse beweging te komen met of zonder begeleiding en tot rust komen. Wij staan voor luxe, rust, health en ontsnapping van de dagelijkse routine. Wil jij even ontsnappen van alle dingen die ‘moeten’? Of heb je altijd het gevoel dat je moet sporten maar eigenlijk helemaal geen zin hebt? Wij willen jou daarbij helpen, door de juiste begeleiding en een fijne sfeer te creëren

Vrij trainen

Bij ons kan je terecht om zelf lekker aan de gang te gaan in onze fijne, maar functionele fitness zaal. We hebben de nieuwste apparatuur van TechnoGym staan, het nummer 1 merk van Nederland. Wij bieden cardio apparaten en multifunctionele kracht toestellen, en genoeg verschillende opties om vrije oefeningen uit te voeren. Wil je graag meer begeleiding? Neem dan eens een kijkje bij onze small group training of personal training.

Personal training (PT)

Bij VALK Fit & Wellness wordt er ook PT gegeven. Tijdens personal training ligt de focus echt op jou en wordt er gewerkt aan jouw doelen. Heb jij een schop onder je kont nodig of heb je gewoon behoefte aan persoonlijke begeleiding naar jouw doelen? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan en dan zien we je binnenkort!

Small group training (coming soon)

Deze trainingen van 30 minuten worden gegeven tussen 15:00 en 17:00 uur, van maandag tot en met donderdag. Tijdens deze trainingen worden oefeningen gegeven en uitgelegd, daarbij kijkt de trainer naar hoe je de oefening uitvoert. Komt het je niet uit deze tijden, maar wil je wel begeleiding? Ga dan eens naar de mogelijkheden voor personal training!

Groepslessen

Bij VALK Fit & Wellness worden er ook groepslessen gegeven. In kleine groepen onder begeleiding van een trainer aan de slag gaan? Probeer dan eens onze groepslessen uit. Wij hebben actieve lessen maar ook lessen om volledig tot rust te komen. Neem eens een kijkje op het rooster voor de groepslessen.