X

Functional Krachttraining

Functional krachttraining

Dit is een les waar de focus ligt op spiermassa groei. Er wordt nauw gelet op techniek en houding tijdens het uitvoeren van de grote oefeningen.
Met grote oefeningen bedoelen wij de compound oefeningen, of te wel bij de Benchpress/Squat/Deadlift/Row. Er wordt altijd 1 grote compound oefening gegeven, die staat centraal in de les. Het geen High intensity, maar wel High impact les. Je wordt uitgedaagd om steeds sterker te worden en jezelf uit te dagen om met meer gewicht te werken, maar wel de juiste techniek toe te passen en de juiste spieren te gebruiken.
Wil jij nou zelfverzekerder in de sportschool staan? Graag weten of je het wel goed doet? In een kleine groep krachttraining doen? Dan is deze les wat voor jou.
Probeer het uit, iedereen is welkom en deze les is voor ieder niveau geschikt.

De instructrice

Lisa is al sinds kleins af aan heel erg sportief, meerdere sporten uitgeprobeerd en alles wilde ze ook kunnen. Haar grootste passie is dansen, daardoor heeft ze ook gestudeerd aan een dansacademie en is ze voor 1 jaar in Parijs gaan wonen om verder aan dans te studeren. Naast het dansen, was ze vanaf haar 14e al in de fitness te vinden en is ze nooit gestopt. Door het vele dansen kwamen de nodige blessures kijken en raakte ze geïnteresseerd in het lichaam. Tijdens haar dansacademie was ze veel te vinden in de sportschool, om haar lichaam aan te sterken en de nodige kracht te geven om pijnloos te dansen. Na dat ze klaar was met leren voor dansen, is ze gaan leren voor fitness trainer en personal trainer. Ze geeft al 9 jaar dansles en ondertussen alweer 4 jaar werkzaam als trainer en fitness docent. Ze doet het met passie, dat is te merken tijdens haar lessen.