X

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Effectieve calorieverbranding
Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken en worden bovendien door de trampoline de gewrichten ontlast.

Efficiënte training
Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

Perfect tegen stress
Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij. Jumping Fitness is een intensieve training op energieke muziek en creëert gelijktijdig een geweldige teamgeest .

Geschikt voor iedereen
Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant. Iedereen kan zijn eigen intensiteit bepalen. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk aan te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

De instructrice

Tijdens mijn jeugd heeft sport een belangrijke rol gespeeld. Dit ging door tijdens mijn studie waar ik met plezier lessen verzorgde. Na het afronden van mijn studie heb ik mijn voorliefde voor sport en sportinstructie voortgezet.

Ik heb kennis van meerdere takken van sport maar na de introductie van Jumping Fitness®, realiseerde ik me dat dit was wat ik nodig had. Dat na de lessen de deelnemers zich energiek en gelukkig voelen daar doe ik het voor. Ik voel dat Jumping Fitness® een leuke manier is om de voordelen van een goede gezondheid en geluk samen te brengen.